Anders Blichfeldt & Det Nye Band på Hotel Søparken

Glæd jer til en aften med både velkendte og nye sange

  fredag d. 01. april 2022 kl. 20:00

Anders Blichfeldt & Det Nye Band
- "Hele Vejen"

I Anders Blichfeldts bagage ligger mere end 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter og over 1 million solgte plader. Denne gang tager Anders os med på en musikalsk rejse med sange fra hele hans store bagkatalog.

Publikum kan glæde sig til en aften med sange fra tiden med Big Fat Snake, fortolkninger som Anders har fremført som TV-vært på Rock Show, samt hans versioner af kendte sange fra Toppen af Poppen. Der vil også blive spillet helt nye sange anno 2022, for ja Anders udgiver stadig ny musik.

Anders er glad og stolt over de sange, som har dannet fundamentet for hans karriere, og med “Hele Vejen” har han valgt de sange, der betyder allermest for ham. Sangene fremføres bundmassivt af “Det nye band”.

“Det er min ambition, at sangene på setlisten bliver spillet med et nyt udtryk, hvor de fremstår tidsløse. Jeg søger en ny klang og tone, der gør, at lytteren tænker: “ Hvad er det for et nummer... efterfulgt af et nåh ja”, siger Anders Blichfeldt.

Lydmæssigt er forbilledet en opdateret udgave af Anders yndlingsalbum “Brothers In Arms” med Dire Straights. Store flotte klangflader, ballader og rock’n roll. Drømmende, æterisk, hæderligt og solidt.

Det nye band er:
Mads Andersen: Trommer
Martin Jønsson: Klaver
Morten Maltesen: Bas
Ulrik Bust: Saxofon

Koncertbuffet:

Mulighed for tilkøb af den populære koncertbuffet kl. 18.00 i cafeen: kr. 165,-
kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest mandag den 28. marts 2022.

Billetter:

Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster. Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart. Bemærk venligst: Unummererede siddepladser.

  • Koncertbillet - Salen: 325,- kr. inkl. gebyr.
  • Koncertbuffet fra kl. 18.00 - 165,- kr. inkl. gebyr.

Køb billetter her

Kombinér koncerten med et hotelophold:

  • 2 retters aftenbuffet
  • Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Morgenbuffet

Book koncertophold her