Magasin Aalborg

Afstand: 16.39 Km

 | 88330039 |  kundeservice@magasin.dk |  Magasin Aalborg | 
Lad dine fashiondrømme gå i opfyldelse med eksklusive beautyprodukter og de mest trendsættende modebrands for kvinder, mænd og børn - samt en personlig shopper, der forstår at fremhæve dine bedste sider!

Det fashionable stormagasin Magasin er tilbage i Aalborgs hjerte, perfekt beliggende i Friis´ flotte shoppingcenter og med egen indgang fra strøget. Her står det funklende klar til at gå all in for at opfylde dine brændende modedrømme. Med tidens mest populære og fremadstormende modebrands i både dame- og herreafdelingen, kan du være sikker på at være med helt fremme i modens forreste felt. Ligeledes tilbyder skønhedsafdelingen de mest eksklusive mærker – også mærker, som man netop kun finder i Magasin. Og som en helt unik hjælp til at finde eller udvikle din personlige stil kan du booke gratis tid hos en personlig shopper – og herved vinke farvel til ærgerlige fejlkøb!

Raffinement og luksus – til både damer og herrer
I modeafdelingerne er der brands for enhver smag, og uanset hvilken stil du er til, er det de mest innovative og trendsættende designere, der præger udvalget. I dameafdelingen finder du brands som By Malene Birger, Rabens Saloner og Baum und Pferdgarten, samt yngre mærker som Second Female og Mads Nørgaard. I herreafdelingen er det klassiske look præsenteret i mærker som Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren og Eton, mens det yngre, hippe look findes i ultramoderne brands som Acne Studios, Norse Project, Les Deux og Wood Wood.

Skønhedsmekka - med luksusmærker du kun finder i Magasin
Den smukke beautyafdeling tilbyder ren forkælelse til din hud og skønhed med en lang række luksusmærker. Gå på opdagelse mellem mærker som Marc Jacobs, Nars og Benefit – og det franske skønhedsparadis Sephora, som du kun møder i Magasin. Skønne dufte og farver matcher årets forskellige sæsoner og behov og tilbyder unikke looks og skønhedstips til alle hudtyper og teints.

Book en personlig shopper og find din unikke stil – helt gratis!
Som altid har Magasin en helt fantastisk evne til at sætte kunden i centrum. Derfor tilbyder de, at du gratis kan booke tid hos en personlig shopper, som vil hjælpe med at finde den stil og de outfits, der fremhæver netop din unikke personlighed og bedste sider. Og inden for dit budget. Hjælpen gælder uanset, om du skal købe gaver, skønhedsprodukter, lingeri eller dametøj og herretøj. Med ekspertens hjælp kan du fremover købe de produkter, der gør det bedste for dig – og undgå dyre fejlkøb.
Magasin har en hel stab af personlige shoppe-specialister, både mænd og kvinder, så det er bare om at komme i gang med at booke tid!

Boligtilbehør i smukt design - og fristende delikatesser
Stormagasinet har selvfølgelig også et lækkert udbud indenfor eksklusivt boligtilbehør, så du kan style dit hjem med de nyeste modetendenser. Hertil kommer et mindre udvalg af relevante bøger, papir og elektronik. Og som den skønneste prik over i´et kan du købe særligt udvalgte delikatesser, som du kan nyde, når du kommer hjem. Vælg fx mellem lækre kaffebønner, te-produkter, krydderier, Lakrids by Johan Bülow, samt uimodståeligt fristende chokolader i forskellige varianter.


Sprøde salater, lækre bowls og koldpressede juices til den sunde pause – 100% økologisk!
Snup en velfortjent shoppepause midt i stormagasinets smukke afdelinger. Det århusianske koncept Green Neighbour er flyttet med Magasin til Aalborg og tilbyder en skøn pause, hvor du kan vælge mellem lækre bowls, sprøde salater eller topsunde, koldpressede juices. Alt er naturligvis 100 % økologisk. Med Green Neighbour plejer du derfor også din skønhed, mens du slapper af!

Læs mere om det traditionsrige, fashionable og eksklusive Magasin

Følg også Magasin på Facebook og Instagram og køb online på deres Webshop

Opdateret af: VisitAalborg  | info@visitaalborg.com
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg