Fårup Sommerland - Vandland

Afstand: 13.86 Km

 | 98881600 |  info@faarup.dk |  http://www.faarupsommerland.dk | 
Træd ind i en fortryllende verden af latter, glæde og eventyr i Danmarks største Aquapark! I Fårup Sommerlands imponerende Aquapark blander hele familiens latter sig med lyden af bølger i opvarmede bassiner og suset fra van(d)vittigt sjove rutsjebaner, vandkanoner og meget mere.

Surf om kap på Surfhill, hvor du farer gennem vandets strømme med vinden i håret. Eller sæt dig til rette på Vandslangens kæmpestore badering, sammen med resten af familien, og lad turen begynde i et stort, mørkt hul før baderingen går susende op og ned, snurrende rundt og flyvende frem og tilbage, før turen pludselig ender i et stort plask.

Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

NYHED 2024: DANMARKS TO STØRSTE, LÆNGSTE OG HØJESTE VANDRUTSJEBANER!

Danmarks største vandland er i år blevet endnu større! Aquaparken er nemlig blevet udvidet med to nye kæmpe store vandrutsjebaner, et nyt børnevandland og nye omklædningsfaciliteter.

Den ene vandrutsjebane bliver 18 meter høj og 172 meter lang og har to baner, så du har mulighed for at rutsje om kap. Den anden vandrutsjebane er lidt af en verdensnyhed - vandrutsjebanen får nemlig et såkaldt tailspin-element og et Boomerango-element, og bliver den første vandrutsjebane i verden, der kombinerer disse to elementer. Den geniale vandrutsjebane bliver 21 meter høj og hele 195 meter lang.

Fart, sjov og hygge for både store og små

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I udforske skovens utallige andre oplevelser for hele familien. Er al energi brugt i vandlandet, kan I dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv området, hvor Napoleon grillerne står klar - helt gratis. Imens kan børnene boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, klatrestativer, en tur på den kæmpe legeplads eller prøve de mange forlystelse deromkring. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning.
 

Bo midt i Danmarks sjoveste skov

Hvem drømmer ikke om, at vågne op lige midt i parken med en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken – klar til dejlige oplevelser? Fårup Sommerlands eget hotel - Hotel Fårup - er et 4-stjernet familiehotel tematiseret i ægte fårupsk skovstemning, som ligger op til hygge, leg og afslapning for hele familien.  Er man ”blot” gæst i parken, er man mere end velkommen til at slå et smut forbi hotellet og opleve den hyggelige og rolige atmosfære. Hotellets restaurant er naturligvis åben for både park- og hotelgæster. 

Skovturen

Glæd dig til at prøve Skovturen for de mindste eventyrere – den kan prøves af børn fra helt ned til 0 år! Skovturen tager jer på en hyggelig ekspedition gennem skovlandskabet - forbi plaskende vandfald, den eventyrlige dyrehøj og skovhuggerens hjem - mod Fårup Savværk! Så det er bare at hoppe om bord og nyde turen!



Opdateret af: VisitNordvestkysten, Jammerbugten  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: Fårup Sommerland Copyright: Aquapark - Fårup Sommerland - ny forlystelse
Fotograf: Fårup Sommerland Copyright: Aquapark - Fårup Sommerland - Surf Hill
Fotograf: Fårup Sommerland Copyright: Aquapark - Fårup Sommerland
Fotograf: Fårup Sommerland Copyright: Aquapark - Fårup Sommerland - ny forlystelse
Fotograf: Fårup Sommerland Copyright: Aquapark - Fårup Sommerland
Fotograf: Fårup Sommerland Copyright: Aquapark - Fårup Sommerland