Paper-plane Airport Blokhus

Afstand: 12.70 Km

Der venter en gennemført lufthavns-oplevelse for børn i alle aldre, når man besøger Museum for Papirkunst. Fold dit eget papirfly i Papirværkstedet - vi har alle materialer klar.

Du kan bruge din egen fantasi eller prøve en af de sjove foldeskabeloner (psst! faktisk har vi opskriften på flyet som holder verdensrekorden...) I museets Papirværksted lærer de små papirfly-piloter også om grundlæggende aerodynamiske principper. I kan herefter følge 'Go to gate' -skiltet til flyvebanen. Vi registrerer din flyvning på udvalgte datoer. I sommerferien tester vi dine længdeflyvningsevner. Alle deltagere får et diplom og kan deltage i konkurrencen om at blive årets Papirfly-kaptajn. Præmien for at være årets papirfly-kaptajn er kun en sand kaptajn værdig, man vinder nemlig en tur op blandt skyerne i et svævefly! Hvis man vil have registreret sin flight og være med i konkurrencen om at blive årets papirfly-kaptajn, skal man komme når flyvebanen er bemandet. Man får registreret sit flight i en app, hvor man også kan følge sin placering i forhold til konkurrenterne.

Alle er velkomne!

Du kan få registeret din flyvning når flyvebanen er bemandet på følgende tidspunkter:

Hele sommerferien (26. juni - 29. august) fra kl. 11 - 15.
Lørdage og søndage i juni og september fra kl. 12 - 14.

PAPER-PLANE AIRPORT er åben hele sommerhalvåret, når vejret tillader det. - Ved kraftig sidevind eller regn lukker banen af sikkerhedshensyn, så vi undgår for mange flystyrt og mystiske forsvindinger.

 

 Opdateret af: VisitNordvestkysten, Jammerbugten  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: Poul Nymark
Børn leger Fotograf: Museum for Papirkunst
Børn leger Fotograf: Museum for Papirkunst
Flag Fotograf: Museum for Papirkunst
Fotograf: VisitNordvestkysten, Jammerbugten