Guidet tur i Hammer Bakker

Afstand: 20.33 Km

+45 26 18 28 26 |  info@nymarksminde.dk |  nymarksminde.dk | 
En dejlig tur for interesserede i lokalhistorie. Turen køres gennem det smukke skovområde i Hammer Bakker, hvor passagerer sidder komfortabelt i turvognen bag Nymarksmindes traktor. Turen køres på de dage, hvor Nymarksminde Farmpark er åben – og ellers efter aftale, hvis hele turvognen reserveres.

Vi taler dansk, engelsk og tysk på den guidede tur.

En tur til skovområder og landsbyer

Nymarksminde i Vodskov arrangerer guidede ture i Hammer Bakker. Her kommer du bl.a. til at høre om sagfører A. Olesen og hans indflydelse på udviklingen i området. Det er en spændende tur gennem skovområdet og de små byer Vodskov, Grindsted og Uggerhalne. Vi kører forbi Vodskov Kirke, besøger tvillingehøjene, hører om "tosseanstalten", som blev til Skolen i Hammer Bakker, og meget, meget mere. Her er noget for alle historie-interesserede - store og små. Turen varer lidt under 60 minutter og er guidet via højtaleranlæg i vognen. Vognen har vinduer, som kan lukkes i vådt vejr.

Et gruppe-arrangement med grill og guidet tur

Der er desuden mulighed for teambuilding på Nymarksminde. Gården tilbyder her en længere tur og arrangement på i alt ca. fire timer. Her køres Hammer Bakker turen med afslutning og gruppeaktiviteter ved søen på Nymarksminde. Til slut serveres aftensmad fra grill i det flotte landskab med krondyr og solnedgang. Det er absolut en fantastisk ryst-sammen tur og god mulighed for teambuilding. Kontakt Nymarksminde for at høre mere.



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Fotograf: Nymarksminde
Fotograf: Nymarksminde
Fotograf: Nymarksminde
Fotograf: Nymarksminde
Fotograf: Nymarksminde