Nymarksminde Farmpark

Afstand: 20.33 Km

26 18 28 26 |  info@nymarksminde.dk |  nymarksminde.dk | 
Nymarksminde er et fantastisk oplevelsessted for børn i alle aldre - ud over de mange dyr, findes her bl.a. en kæmpe legeplads, hvor børn kan hoppe på hoppepude, grave i sandkasse, gynge og meget mere. Efter en lang dag med masser af aktiviteter kan stedets gasgrill snildt bruges til at stege bøffer, pølser og nyde den dejlige natur med familien. Kiosken er desuden altid tilgængelig i parkens åbningstider.

Nymarkmindes søde dyr

Hvordan kan en ko lave både mælk og smør? Er grisene virkelig så beskidte? Går høns i vinterdvale? På Nymarksminde får du svar på alle dine spørgsmål - og mange flere! På gården findes lyserøde grise som grynter, brægende får og ænder som rapper i munden på hinanden. Koen kan sætte i et brøl, gæssene hvæser, gederne bræger for at få din opmærksomhed og kalkuner pludrer løs. Og du kan tro alle dyrene elsker det, når børnene kommer for at kæle og fodre. Der er desuden mulighed for at komme med på forskellige og sjove rundvisninger samt at opleve fodring af dyrene.

Et legeland med fokus på den danske fauna

I parken finder du et fantastisk legeland med hoppepude, klatretårn, gynger, vipper og meget mere. Opdag den danske fauna i Naturskolen, eller gå på opdagelse på Naturstien, hvor du kan se om du kan finde ræven, haren og rådyret.

Flot fodboldgolf-bane

Nymarksminde har en 18 hullers fodboldgolf-bane, som udfordrer alle med lyst til et par timers spændende leg, oplevelser, og dyst på præcision. Banen er ofte brugt af familier og skoler. Her kan man let få et par timer til at gå.

Ture i det danske landskab

Der findes forskellige ture på Nymarksminde. På den populære Hjorte-Safari kører gæsterne helt ud til kronhjortene, hvor man hører spændende historier og sjove facts. Man kan også køre med på en mindre traktor-tur, der kører dejligt og roligt ud over det danske landskab. Er man interesseret i lokalhistorie, kan man komme på en guidet tur i Hammer Bakker!

Let tilgang

Bussen kører lige til døren fra Aalborg. Stedet ligger desuden tæt på afkørsel 18 på E45 Frederikshavnmotorvejen. Det er derfor let og ligetil at stoppe hos Nymarksminde.



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Fotograf: Nymarksminde
Fotograf: Nymarksminde
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg