Aalborg Minigolf

Afstand: 14.21 Km

 | 98 13 38 55 |  aalborg-minigolf.dk  | 
Lige overfor Vestre Fjordpark finder du Aalborg Minigolf, et dejligt, udendørs minigolfanlæg med 18 sjove og udfordrende baner. Kom forbi med vennerne eller familien og hav en hyggelig dag sammen!

Minigolf er en dejlig klassiker, når solen står højt og humøret er højere. Banerne som Aalborg Minigolf har er gode både til nybegyndere og øvede. Klubben estimerer selv, at en gruppe på 3-4 mennesker vil kunne spille alle 18 baner i gennem på 1½-2 timer.

En tur til minigolf kan derfor snildt lægges sammen med en tur til Vestre Fjordpark, Aalborgs helt eget, nyligt renoverede fjordbad der ligger under åben himmel. Her er både iskiosk, børnevenlige dybder, masser af aktiviteter og rigeligt med plads til solbadning.

Velgørenhed og historie

Aalborg Minigolf er drevet af frivillige fra Y’s Men’s Club Aalborghus, Danmarks ældste Y's men klub, der kunne fejre 70 års jubilæum i 2017. Klubben ynder at yde til diverse velgørenhed, så al overskud går ubeskåret til at støtte både lokalt og internationalt.

Lokalt fokuserer Y’s Men’s Club Aalborghus især på trivsel blandt børn og unge. Derfor yder de finansiel støtte til forskellige spejderkorps. Desuden støtter klubben også børns ophold på Julemærkehjemmet der findes i Hobro. På det internationale plan er Y’s Men’s Club Aalborghus at finde mange steder. Klubben er fast sponsor for en skole i Bangladesh og et børnehjem i Tanzania. Derudover støtter klubben undervisning af børn der er flygtet fra borgerkrigen i Syrien og et projekt med mikrolån i Mali.

Læs mere om Aalborg Minigolf og deres velgørende initiativer…

Opdateret af: VisitAalborg  | info@visitaalborg.com