Attraktioner

Få inspiration til lokale attraktioner

Besøg mejeributikken og se det store udvalg af oste, som du kan smage inden du køber. Aabybro Mejeri har mere end 100 varenumre og om sommeren kan man købe deres fedtfattige kærnemælks-softice og besøge stedets isvogn. Udover RYÅ IS i litervis og islagkager i massevis, kan man også finde deres eget smør, ost og forskellige udvalgte specialiteter herunder vin, kiks, marmelade, honning m.v.

Blokhus er et spændende udflugtsmål med et stort og varieret udvalg af detailbutikker, restauranter og attraktioner. Blokhus Strand er en af Nordeuropas allerbedste badestrande, der strækker sig milevidt- med fint, hvidt sand og høje lune klitter. Som noget helt unikt kan du køre i bil på stranden fra Rødhus til Løkken. I sommerperioden kan man hver aften opleve den nyrestaurerede Blokhus-kanon bliver fyret af ud over havet i forbindelse med solnedgangen. På Blokhus Strand kan du de fleste dage, året rundt, købe lækre fisk. ER du til skumsprøjt og høj fart er der rigtig gode windsurfingmuligheder

Løkken er indbegrebet af ferieby ved havet. Der er friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. I byen er det muligt at slentre i hyggelige gader med små gule huse, cafeer, restauranter og butikker og samtidig høre havet, fornemme duften af saltvand og se sandet snige sig rundt langs mure og mellem cafestoleben, fordi nærmere stranden kan en by næppe ligge.

Stor forlystelsespark ved Fårup. Hele området fylder det samme som 55 fodboldbaner og garanterer oplevelser for alle aldre. Der er aktiviteter for både dem, som bare vil nyde blomsterne og samværet med familien samt de vilde vovehalse, som ikke kan få nok af spændingen på de hurtige og høje rutsjebaner.

Nordsøen Oceanarium er beliggende som en del af Nordsøen Forskerpark på havnen i Hirtshals. Her kan du via både inden- og udendørsaktiviteter for alle aldre lære en masse om livet i Nordsøen.

Gravpladsen på Lindholm Høje er et af Danmarks smukkeste fortidsminder fra yngre jernalder og vikingetid. Flere hundrede stensætninger markerer brandgravene. På museet kan man opleve en udstilling om vikingernes liv på Lindholm Høje og en nyåbnet udstilling om oldtiden.

Området

I den hyggelige nordjyske by mellem Aalborg og Blokhus ligger Hotel Søparken med en dejlig udsigt over sø og grønne områder.

Aabybro har gode shoppingmuligheder og ikke mindst byens mejeri med deres specialitet Ryåis.

Der er 20 km til Blokhus og knap 30 km til Løkken. Begge steder har brede, hvide strande og høje klitter. Det er tilladt at parkere på stranden og det er endda muligt at køre på stranden helt fra Rødhus strand syd for Blokhus og helt til Løkken strand.

Det er bestemt også en udflugt værd at tage til Svinkløv Plantage, Fuglereservatet Ulvedybet og selvfølgelige familieattraktionen Fårup Sommerland.