Paper-plane Airport Blokhus

Afstand: 12.70 Km

Hos PAPER-PLANE AIRPORT i Blokhus venter en gennemført lufthavns-oplevelse for børn i alle aldre. PAPER-PLANE AIRPORT er en lufthavn for papirfly og er et nyt lærings- og aktivitetskoncept for børn, udviklet af Museum for Papirkunst. PAPER-PLANE AIRPORT er åben hele sommerhalvåret, når vejret tillader det. - Ved kraftig sidevind eller regn lukker banen af sikkerhedshensyn, så vi undgår for mange flystyrt og mystiske forsvindinger.

Der venter en gennemført lufthavns-oplevelse for børn i alle aldre, når man besøger Museum for Papirkunst. Alle børn får udleveret et boarding pass sammen med entrébilletten ved ankomst. I museets Papirværksted lærer de små papirfly-piloter om grundlæggende aerodynamiske principper og folder deres eget super-papirfly, som selvfølgelig skal testes på den udendørs flyvebane. For at komme til flyvebanen, skal man følge GO TO GATE-skiltene mod flyvebanen, som ligger ved museets vestvendte gavl. Små og store flyentusiaster skal have Boarding pass’et parat ved CHEK-IN-skranken før papirflyene kan gå på vingerne fra afskydningsrampen ved Gate 1. På udvalgte tidspunkter registrerer vagthavende flyveleder alle flyvninger, og måler hvor langt flyene når ud på den opmålte flyvebane.

 

 

Hvis man vil have registreret sin flight og være med i konkurrencen om at blive årets papirfly-kaptajn, skal man komme når flyvebanen er bemandet. Man får registreret sin flight på en app og for at følge sin placering i forhold til konkurrenterne. Vi håber rigtig mange børn kommer og tester deres pilot-skills, og de må gerne tage far, mor, bedsteforældre, tanter, onkler og naboer med. Alle er velkomne.

 

Du kan få registeret din flyvning når runway er bemandet på følgende tidspunkter:

Hele sommerferien (26. juni - 29. august) fra kl. 11 - 15.
Lørdage og søndage i juni og september fra kl. 12 - 14.

 

 

Opdateret af: VisitNordvestkysten, Jammerbugten  | info@visitnordvestkysten.dk
paper-plane airport logo Fotograf: Museum for papirkunst
Fotograf: Poul Nymark
åbning af paper plane airport Fotograf: Poul Nymark
Fotograf: Poul Nymark
Flag Fotograf: Museum for Papirkunst
Fotograf: VisitNordvestkysten, Jammerbugten