Nymarksminde Farmpark

Afstand: 20.27 Km

26 18 28 26 |  info@nymarksminde.dk |  nymarksminde.dk | 
Vil du have det sjovt og lære mere om de danske bondegårdsdyr? Nymarksminde byder på oplevelser for hele familien, heriblandt naturlegeplads med hoppepude, masser af aktiviteter og sjove bondegårdsdyr. På Nymarksminde må dyrene fodres, klappes og aes. Nymarksminde er et fantastisk oplevelsessted for børn i alle aldre - ud over de mange dyr, findes her bl.a. en kæmpe legeplads, hvor børn kan hoppe på hoppepuden, grave i sandkassen, gynge og meget mere. Efter en lang dag med masser af aktiviteter kan stedets grillområde snildt bruges til at stege bøffer, pølser og nyde den dejlige natur med familien. Kiosken er desuden altid åben.


Nymarkmindes søde dyr
Hvordan kan en ko lave både mælk og smør? Går høns i vinterdvale? Er grisene virkelig så beskidte? På Nymarksminde får du svar på alle dine spørgsmål - og mange flere! På gården findes lyserøde grise som grynter, brægende får og ænder som rapper i munden på hinanden. Koen kan sætte i et brøl, gæssene hvæser, gederne bræger for at få din opmærksomhed og kalkuner pludrer løs. Og du kan tro alle dyrene elsker det, når børnene kommer for at kæle og fodre. Der er desuden mulighed for at komme med på forskellige og sjove rundvisninger samt at opleve fodring af dyrene.  

Fodbold, leg og oplevelser
Nymarksminde har også en 18 hullers Fodboldgolf-bane, som udfordrer alle med lyst til et par timers spændende leg, oplevelser, og dyst på præcision og tålmodighed. Banen er ofte brugt af familier og skoler. Her kan man let få et par timer til at gå.

Læs mere om oplevelsesmulighederne hos Nymarksminde...

Opdateret af: Destination NORD - Aalborg  | info@destination-nord.dk
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: VisitAalborg