Action House

Afstand: 24.68 Km

 | +45 99 67 67 10 |  info@actionhouse.dk |  www.actionhouse.dk | 
Glæd jer til action for hele familien! Hvad end der skal prøves kræfter med én af Danmarks største indendørs gokartbaner, udfordre i bowling, at brænde krudt af i det store legeland eller at skyde zombier i verdens førende Virtual Reality system, så er Action House stedet for jer.  Velkommen til verdens største gokartcenter En fantastisk indendørs oplevelse i din ferie.

COVID-19: Grundet coronasituationen er det nødvendigt at bestille tid til aktiviteter. På denne måde overstiges forsamlingsforbuddet ikke, og vi passer bedst muligt på os hinanden. 

Action House har verdens største gokartcenter med en bane på 1,1 km. med plads til op til 30 gokarts ad gangen. Du kan også prøve bowling, paintball, morskabs-automater, skydesimulator eller lasergame. Desuden er et stort legeland. I skal ikke langt til den næste restaurant eller café, da Action House råder selv over en restaurant. 

Vælg den perfekte action dag blandt mange pakkeløsninger, hvis du f.eks. skal holde (børne) fødselsdag, team building eller anden (firma) fest. Kombinér også "Action"-oplevelse med spisning i restauranten - se flere pakkeløsninger på www.actionhouse.dk 

Masser af sjov og action for hele familien!
GokartBowlingLasergameSkydesimulatorVirtual RealityStort legeland
Spisning med hele familien

 

Opdateret af: VisitNordvestkysten, Løkken  | info@visitnordvestkysten.dk
Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Action House
Action House gokart Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Action House
Action House gokart Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Action House
Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Action House
action house laserhunt Fotograf: Løkken Turistbureau Copyright: Action House