Koncert med Dansk Slager Parade 2021

Kombiner med en dejlig overnatning på Hotel Søparken

  fredag d. 15. januar 2021 kl. 15:00

Koncert med Dansk Slager Parade fredag d. 15. januar 2021 kl. 20.00 på Kulturcenter Jammerbugt kombineret med et dejligt ophold på Hotel Søparken i Aabybro.

DANMARKS STØRSTE DANSKTOP TURNE

Traditionen tro vender Dansk Slager Parade tilbage for 23'ne år i træk. Denne gang med nye navne som Drama Queen alias Peter Andersen, og vi husker sikkert alle, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2007, det andet nye navn er Michael Jensen som vi kender fra dansktopduoen Mik & Pylle.

Apropos Melodi Grand Prix så vender vinderen af Dansk Melodi Grand Prix i 1984, 1985 og 1988, Kirsten Siggaard tilbage på Dansk Slager Parade efter en pause på ti år. Kirsten er sammen med Søren Bundgaard den der har vundet det flest gange.

Pernille Schrøder kender de fleste fra revysammenhæng, og for et par år siden medvirkede hun for første gang i Dansk Slager Parade med stor succes, da hun sang sig ind i alle vores hjerter, og samtidig fik os til at le og grine undervejs.

Torben Lendager har medvirket tre gange før, og leverer også denne gang sine mange store hits igennem årene går helt tilbage fra dengang han i 1969 dannede The Walkers.

Paradens musikalske bolværk er traditionen tro Klaus og Servants, der udover at bakke alle solisterne op også spiller nogle af deres egne hits.

Det hele bindes sammen og præsenteres med glimt i øjet og højt slagerhumør af Karin Strand-Holm, som vi kender hende fra TV.

Overnat på Hotel Søparken i forbindelse med koncerten:

Ankomstdag (dag 1): 

  • Eftermiddagskaffe/kage
  • 3 retters aftenbuffet
  • Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
  • Overnatning i dobbeltværelse

Afrejsedag (dag 2):  

  • Morgenmad

Priser fra KUN kr. 1.580,- til kr. 1.700,- for 2 personer

Se mere på www.soparken.dk/booking/vis/ophold/koncertophold-151/vis/