Busrejser danmark

Kontakt vores hoteller for aftale

... til grupper og busrejsende (via busselskaber)

Danske Hoteller A/S består af 25 hoteller fordelt over hele Danmark

  • 3 hoteller på Sjælland
  • 1 hotel på Fyn
  • ... og 21 hoteller i Jylland

Hotellerne er forskellige, men fælles er skønne charmerende rammer, som indbyder til hygge og fælles øjeblikke for grupper og individuelt rejsende. Nogle placeret i historiske bygninger - bl.a. Danmarks ældste hotel i Ribe "Hotel Dagmar", andre hoteller med pool og wellness, hoteller med fokus på gastronomiske oplevelser eller klassiske hoteller oplagte til en overnatning i et skønt værelse og base for besøg til spændende lokale attraktioner og naturområder. Paletten er bred.

Vores hoteller er inddelt i 4 forskellige kategorier:

  • Oplevelser
  • Vandkanten
  • Klassisk
  • Forkælelse

Læs mere om vores hotelkategorier her

 

 

Tilbud til busrejsende via busselskab hos Danske Hoteller A/S

3 udvalgte hoteller byder velkommen

... til grupper og busrejsende (via busselskaber)

Hotel Søparken, Dronninglund Hotel og Hotel Falken

KUN kr. 450,- pr. person pr. nat

inkl. middag og morgenmad

Danske Hoteller byder velkommen på Hotel Søparken i Aabybro, Dronninglund Hotel og Hotel Falken i Videbæk til stemningsfyldte hotelophold i naturskønne omgivelser med hygge, skønne danske retter og meget mere.

Inkluderet i opholdet (valgfrit hotel):

  • Overnatning i delt dobbeltværelse (mulighed for værelse i stueplan)
  • Middag (2 retter/buffet) efter køkkenchefens valg
  • Skøn dansk morgenbuffet

Kontakt os for nærmere aftale:

Send evt. mail til info@slet-dette.danske-hoteller.dk

Tilbuddet er gældende til 15. december 2023 og er kun gældende ved aftale med samarbejdspartnere/busselskaber/grupperejsearrangører.

Tilbuddet kan IKKE benyttes af private grupper/rejsende

Hotel Søparken ligger i Aabybro i det skønne Vendsyssel. Hotellet består af 64 lyse værelser - primært dobbeltværelser - alle med bad/toilet, kabel-tv og gratis trådløst internet. Fra restauranten er der udsigt over grønne arealer og søen.

Aabybro er hjemsted for Aabybro Mejeri, som producerer Ryå Isen. Mejeriet er ikke til at komme uden om, hvis man elsker is - husk at spørge efter deres kærnemælkssoftice. Den får englene til at synge! Læg mærke til rundkørslen i den sydlige ende af byen med det boblende landskab og den overskårne jernkugle. Kunstværket er skabt af billedhuggeren Kurt Tegtmeier hedder Nordstjernen, fordi man gennem det indskudte rør i kuglen kan se op til Nordstjernen. Med et ophold på Hotel Søparken er der ikke langt til Blokhus og Vesterhavet eller Svinkløv Plantage samt Aalborg med alle dets oplevelsesmuligheder og shoppingliv.