Koncert med HP Lange Big Gumbo

Tag på koncertophold på Hotel Søparken, når HP Lange Big Gumbo kommer til Aabybro fredag d. 1. maj 2020 kl. 20.00, hvor de optræder i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

  fredag d. 01. maj 2020 kl. 20:00

Tag på koncertophold d. 30. april - 2. maj eller 1.-3. maj 2020 (valgfrit ankomstdag), når HP Lange Big Gumbo kommer til Aabybro fredag d. 1. maj kl. 20.00, hvor de spiller i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Ankomstdag (dag 1):

Eftermiddagskaffe/kage
3 retters aftenbuffet
Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

Morgenmad
3 retters aftenbuffet
Overnatning i dobbeltværelse

Afrejsedag (dag 3):

Morgenmad

Pris fra KUN kr. 1500,- for 2 personer
Bemærk: tillæg ved overnatning fredag og lørdag på kr. 150,-

Bestil på tlf. 9824 4577 eller info(at)soparken.dk

 

Om 

HP Lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen.

2020 er han og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn - HP Lange Big Gumbo.

Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo - umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpassede mængder.  Det sker i en søgen efter at gøre musikken til et personligt udtryk, der både rummer den traditionelle blues, som bandets medlemmer altid har spillet i utallige sammenhænge, samt noget af den amerikanske folkemusik, der er påvirket af den europæiske folkemusik.

"Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format." 

 

– J. Wandam Blues news