Koncert med SHU-BI or not SHU-BI

Tag på koncertophold på Hotel Søparken, når SHU-BI OR NOT SHU-BI kommer til Aabybro fredag d. 13. marts 2020 kl. 20.00, hvor de optræder i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

  fredag d. 13. marts 2020 kl. 20:00

Tag på koncertophold d. 12.-14. marts eller 13.-15. marts (valgfrit ankomstdag), når SHU-BI OR NOT SHU-BI kommer til Aabybro fredag d. 13. marts kl. 20.00, hvor de spiller i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Ankomstdag (dag 1):

Eftermiddagskaffe/kage
3 retters aftenbuffet
Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

Morgenmad

3 retters aftenbuffet

Overnatning i dobbeltværelse

Afrejsedag (dag 3):

Morgenmad 

Pris fra KUN kr. 1500,- for 2 personer
Bemærk: tillæg ved overnatning fredag og lørdag på kr. 150,-

Bestil på tlf. 9824 4577 eller info(at)soparken.dk

Om

Efter en forrygende koncertoplevelse i 2017, byder vi igen i dette forår velkommen til de tre originale shubber, der bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld.

Det er Bosse Hall Christensen, der var med til at grundlægge bandet og med sit karakteristiske trommespil og finurlige tekstunivers prægede de gyldne år.

Claus Asmussen, der med sit gudsbenådede guitarspil berigede bandets pladeindspilninger gennem alle årene samt Willy Pedersen, der med sit særligt svingene keyboardspil og kompositoriske evner gjorde sit til at højne guldalderperioden.

De tre, sammen med de to blændende rockmusikere Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas), danner kardinalpunktet i Shu-bi or not Shu-bi, og spiller denne aften alle de elskede hits med samme autenticitet, som de blev indspillet

Med deres spektakulære Shu-bi-dua show, efterlades publikum i begejstring hver gang.

”Det er som at blive ført tilbage til dengang”, siger de bagefter.