Koncertophold med Grarup Allstars

Tag på koncertophold på Hotel Søparken, når Grarup Allstars kommer til Aabybro torsdag d. 30. januar 2020 kl. 20.00, hvor de optræder i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

  torsdag d. 30. januar 2020 kl. 20:00

Tag på koncertophold d. 29.-31. januar eller 30. januar - 1. februar (valgfrit ankomstdag), når Grarup Allstars kommer til Aabybro torsdag d. 30. januar kl. 20.00, hvor de spiller i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugten - lige overfor Hotel Søparken.

Ankomstdag (dag 1):

Eftermiddagskaffe/kage
3 retters aftenbuffet
Koncertbillet til Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt 
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2:

Morgenmad
3 retters aftenbuffet
Overnatning i dobbeltværelse

Afrejsedag (dag 3):

Morgenmad 

Pris fra KUN kr. 1500,- for 2 personer

Bemærk: tillæg ved overnatning fredag og lørdag på kr. 150,-

Bestil på tlf. 9824 4577 eller info(at)soparken.dk

Om 

Lad dig bevæge af fem fænomenale musikere og en helt enestående sangerinde, når Grarup Allstars gæster Jammerbugt Kulturcenter med deres berusende blues- og soulnumre.

Med Blues Live Prisen 2019, cementerede Garup Allstars sin position som ét af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser.

For tilhængere af blues og soul bliver det en koncertoplevelse ud over det sædvanlige at se og høre Grarup Allstars i Kulturcenterets intime sal. Deres navn har de nemlig ikke fra fremmede.

Margrete Grarup er uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium. Hun er med sin sublime kontrol, sine fraseringer og indføling landets måske bedste bluessangerinde – og ledsaget af fem fænomenale musikere. Glæd dig til at opleve Ben Webster-prisvinder Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth, Niels Mathiasen fra Gnags på saxofon, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensen og ikke mindst Esben Bach på trommer.

”Det var simpelthen fra starten en fornøjelse at høre dette band, som må være en stærk kandidat til titlen som Danmarks mest velspillende orkester. De lignede et band, der hyggede sig med at spille sammen, og den slags stemning smitter af på publikum,” lød anmelderroserne fra BluesNews’ Jakob Wandam, sidst bandet var på turné.

Vi tør derfor godt garantere en enestående koncertoplevelse med seriøsitet, humor og en smittende spilleglæde, som vil efterlade publikum både rørte og en smule stakåndede.  

Grarup Allstars er:

Uffe Steen, guitar
Palle Hjorth, orgel & kor
Niels Mathiasen, saxofon
Niels Nello Mogensen, bas & kor
Esben Bach, trommer
Margrete Grarup, vokal