Aalborg Tours

Afstand: 16.32 Km

 | +45 60 12 42 29 |  info@aalborg-tours.dk |  aalborg-tours.dk | 
Aalborg Tours tilbyder dagligt guidede ture i Aalborg, både til større og mindre grupper. De tilbyder blandt andet ture til private, virksomheder, skoler, polterabend, turister, pensionister med mere.

Aalborg Tours tilbyder ture fra april til november og fokuserer på en lokal og personlig oplevelse – uanset om du er en del af en mindre gruppe, eller booker en privat tour. Hvis du vil opleve byen, er Aalborg Tours’ guidede cykelture, byvandringer eller deres populære Street Art, Mad- eller besættelsesture, en oplagt mulighed.

Med Aalborg Tours oplever du byens hovedattraktioner, og får fortalt byens historie når guiden fører dig sikkert forbi de forskellige seværdigheder. Guiden deler ud af sin viden om blandt andet Aalborgs transformation fra industriby til kultur- og videns by, og om hvordan Aalborgs historie udspillede sig i blandt andet vikingetiden, under besættelsen og frem til i dag.

Aalborg Tours dækker alle dine behov

Man kan også vælge at benytte sig af Aalborg Tours’ mere normale ture, dog med et twist. Måske på et andet sprog end dansk? Eller hvad med en historisk vin- og øl-tur? Eller en aftentur, hvor der er mulighed for at udforske Aalborg om aften og natten?

Aalborg Tours’ guider er pålidelige, servicemindede og personlige i deres fremstilling af Aalborg og byens historie og seværdigheder. Hvis du besøger Aalborg sammen med din familie, venner eller kollegaer og ønsker en tur, som er designet specielt til jer, så kontakt endelig Aalborg Tours. De kan hjælpe med at lave en uforglemmelig tur.

Se hele Aalborg Tours' udvalg af ture og priser...Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours
Fotograf: Aalborg Tours
Aalborg Tours Fotograf: Aalborg Tours